Kwaliteitsmedewerker (32 – 40 uur)

Arnhem, the Netherlands

Textmetrics biedt een zeer innovatieve onlinedienst die al door veel van de grotere organisaties in Nederland wordt gebruikt. En daar kan jij als Kwaliteitsmedewerker een essentiële rol in spelen!

Textmetrics is op zoek naar een nieuwe collega (man/vrouw/divers)!

Wij zijn Textmetrics, het innovatieve AI platform waarmee je teksten gecontroleerd genereert en optimaliseert. Zo zorg je er voor dat al je geschreven teksten aansluiten bij de doelgroep en voldoen aan de eisen van jouw organisatie.

We zijn gevestigd in het centrum van Arnhem. We zijn flexibel als het aankomt op werken op kantoor of vanuit huis. We zijn een scale-up, dus we zijn de start-up fase al voorbij en zijn enorm aan het groeien.

Ben jij de persoon die we zoeken?

Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsmedewerker waarbij de focus ligt op continuïteit, kwaliteit en verbetering van onze bedrijfsvoeringsprocessen. Textmetrics is een groeiende organisatie en de ondersteunende processen dienen hierop aan te sluiten en tevens faciliterend te zijn.

Voor deze rol zoeken we een generalist. Je weet wat er nodig is voor een goede bedrijfsvoering en je bent in staat om de juiste hulp in te schakelen om dit met jou voor elkaar te krijgen. Dit doe je niet alleen, maar samen met collega’s, management en externe partijen die gespecialiseerd zijn in financiële administratie, legal en HR.

Je hebt een energieke en zelfverzekerde houding en bent bereid er elke dag vol voor te gaan. Jouw communicatieve vaardigheden spelen hierbij een grote rol. Je hebt intensief contact met je collega’s, externe partijen en het management. Je voelt haarfijn aan waar de risico’s liggen, acteert hier pro-actief op en weet de juiste beslissingen te nemen. Daarnaast ben je collegiaal en draag je actief bij aan de groei van Textmetrics.

Wat ga je doen?

 • Je neemt actief deel aan en bent verantwoordelijk voor het beheren en uitvoeren van de Finance, HR, legal/compliance, security & privacy processen, in samenwerking met je collega’s, het management en externe partijen;
 • Je draagt zorg voor een efficiënte uitvoering van de financiële organisatie, inclusief taken als facturatie, contractbeheer, het opstellen van forecasts, budgetten en financiële planningen;
 • Je ondersteunt actief bij het aangaan van contracten met klanten, het beoordelen van overeenkomsten en het identificeren van mogelijke risico’s;
 • Je speelt een centrale rol in de uitvoering en handhaving van HR-processen en beleid, waarbij je zowel beheerstaken als operationele HR-taken op je neemt;
 • Als security officer neem je verantwoordelijkheid voor ISO en de bijbehorende werkzaamheden, waarbij je niet alleen het overzicht behoudt, maar ook actief betrokken bent bij de uitvoering;
 • Je draagt actief bij aan de verbetering van de bedrijfsvoering, niet alleen door het aandragen van verbeterpunten, maar ook door directe betrokkenheid bij de implementatie ervan.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën;
 • Een positief en jong team;
 • Flexibele werktijden in overleg met jouw collega’s en de mogelijkheid om deels vanuit huis/een andere plek te werken;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een salaris dat past bij jouw ervaring, leeftijd en wat de markt te bieden heeft.

Wat vragen wij?

 • Een afgeronde bedrijfskundige hbo opleiding, met enige relevante werkervaring (bv MER, bedrijfskunde of bedrijfseconomie);
 • Je bent organisatiesensitief en acteert op de behoeften van de klant en de markt;
 • Je werkt nauwgezet en bent in staat om zaken op te starten en af te ronden;
 • Goed in Nederlands én Engels in woord en geschrift;
 • Je bent gedreven en je kunt zelfstandig werken;
 • Je bent creatief, proactief en floreert in een snel groeiende en dynamische omgeving.

Hoe verder?
Denk je nu, dit is wat ik zoek?! Solliciteer dan via onderstaande knop of via recruitment@textmetrics.com. We hebben niet per sé een standaard motivatiebrief nodig. Laat ons liever op je eigen manier weten wie je bent en wat je doet. Stuur een portfolio, schrijf een brief of laat iemand je filmen. Vertel ons graag meer over hoe jij deze functie zou willen invullen. We zijn benieuwd!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Alke Vrieling, HR Adviseur via 06 22557995.

Meer info?

Hallo, ik ben Alke, recruiter bij Textmetrics.

06 22557995
recruitment@textmetrics.com

Kwaliteitsmedewerker

* Indicates a required field

  Opt-in by selecting opt-in you agree to having read and understood the privacy policy

  De gegevens die jij invult tijdens je sollicitatie worden in onze database opgeslagen voor een termijn van 1 jaar. Deze gegevens zullen door ons zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld worden en niet verstrekt worden aan derden. Door jouw sollicitatie te versturen ga je akkoord met het opslaan van jouw gegevens in onze database. Dit is in overeenstemming met AVG.