Open sollicitatie bij Textmetrics

Arnhem, the Netherlands

Is er momenteel geen passende vacature voor jou? Stuur dan een open sollicitatie door je CV te uploaden, met daarbij een korte motivatie waarom je bij Textmetrics zou willen werken.

Bedrijfsbeschrijving

Bij Textmetrics vinden we dat bedrijven in staat moeten zijn om hun schriftelijke communicatie op een globale schaal eenvoudig te kunnen controleren. Door gebruik te maken van de nieuwste A.I. + Big-Data analyse technologie hebben we een innovatieve applicatie ontwikkeld waarmee onze visie werkelijkheid is geworden. Tegenwoordig werken we verder aan het verbeteren van deze applicatie door samen te werken met enkele van ’s werelds meest innovatieve bedrijven.

Lees meer op www.textmetrics.com/careers/

Meer info?

Hallo, ik ben Madelon, recruiter bij Textmetrics.

0682868847
recruitment@textmetrics.com

Open sollicitatie

* Indicates a required field

De gegevens die jij invult tijdens je sollicitatie worden in onze database opgeslagen voor een termijn van 1 jaar. Deze gegevens zullen door ons zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld worden en niet verstrekt worden aan derden. Door jouw sollicitatie te versturen ga je akkoord met het opslaan van jouw gegevens in onze database. Dit is in overeenstemming met AVG.