Hoe deel ik mijn pagina (alleen-lezen)?

Deze optie genereert een URL voor een deelbare versie (alleen-lezen) van je geoptimaliseerde pagina. Iedereen die deze URL heeft kan de pagina bekijken, inclusief de scores en suggesties voor SEO en Contentkwaliteit. Inloggen is hiervoor niet nodig. Ook kun je je pagina’s afdrukken of opslaan als pdf, met behulp van de afdrukopties in je browser.

De gedeelde URL wordt automatisch bijgewerkt wanneer je de content in Textmetrics bewerkt en opslaat. Zo is de URL altijd up-to-date.

Pagina delen inschakelen

Gebruik bij Instellingen het schuifje naast Deel pagina (alleen-lezen). Klik op het View-pictogram om de URL te openen en de pagina te bekijken. Met het pictogram Copy kopieer je de URL direct naar je klembord.

Als je de pagina niet meer wilt delen, schakel je deze optie eenvoudig uit door het schuifje uit te zetten. De pagina is dan niet meer beschikbaar via de URL.