Kan ik mijn content exporteren?

Zodra je klaar bent met het optimaliseren van je pagina’s kun je je content op verschillende manieren exporteren.

Bekijk de video

Een enkele pagina exporteren

Je kunt je content eenvoudig exporteren door de pagina te openen. Selecteer Import & Export uit het menu aan de rechterkant en kies het tabje Export.

Als je de opmaak van je tekst wilt behouden, kies dan voor Word (Formatted) of PDF (Formatted).

Met de andere opties kun je je tekst downloaden in HTML of markdown. Kopieer het in je CMS om je nieuwe, geoptimaliseerde content direct te publiceren!

Daarnaast kun je je pagina ook exporteren via e-mail. Dit kan handig zijn wanneer je een tekst direct naar een klant wilt sturen.

Alle pagina’s in een project exporteren

Het is ook mogelijk om alle pagina’s in een project tegelijk te exporteren. Open Projecten vanuit het menu aan de linkerkant en kies het project uit de lijst. Klik boven in het scherm op Export en kies het gewenste bestandsindeling.

Let op: bij de meeste van deze opties krijg je een HTML of Markdown-versie van je content. Als je de echte (rich) tekst wilt exporteren, kies dan voor “Formatted” Word of PDF.

Lees meer over hoe je bestaande webpagina’s kunt importeren in de editor.