Vacature: Sales Assistent

Arnhem, Nederland

Textmetrics biedt een zeer innovatieve online dienst die al door veel van de grotere organisaties in Nederland wordt gebruikt. En daar kan jij als Sales Assistent een essentiële rol in spelen!

Zoek jij een tijdelijke bijbaan als sales assistent binnen een #AI organisatie? Dan is werken bij Textmetrics wellicht iets voor jou!

Over Ons:
Textmetrics is een innovatieve AI-schrijfsoftware waarmee je teksten gecontroleerd genereert en optimaliseert. Zo zorg je ervoor dat al je geschreven teksten aansluiten bij de doelgroep en voldoen aan de eisen van jouw organisatie. Door ons platform helpen we organisaties inclusiever te maken!
We zijn gevestigd in het centrum van Arnhem. We zijn flexibel als het aankomt op werken op kantoor of vanuit huis. Ben jij de persoon die we zoeken?
We zijn op zoek naar een sales assistent voor 24 uur per week in de periode van april t/m juli (man/vrouw/divers!) waarbij de focus ligt op het ondersteunen van je collega’s in het sales en marketing team.

Functieomschrijving:
We zijn op zoek naar een sales assistent voor 24 uur per week in de periode van april t/m juli (man/vrouw/divers!) Waarbij de focus ligt op het ondersteunen van je collega’s in het sales en marketing team. Je taken omvatten onder meer:

 • Het bijwonen van demo’s
 • Uitwerken van afspraken uit de demo’s
 • Administratieve werkzaamheden (bijvoorbeeld de planning)
 • Ondersteunen van de afdeling marketing
 • Offertes opstellen
 • Opvolgen potentiele klantencontacten


Wat Wij Bieden:

 • Een uitdagende werkplek waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en ervaring op kunt doen in een innovatieve en groeiende sector.
 • De mogelijkheid om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van een ambitieus bedrijf.
 • Een stimulerende en dynamische werkomgeving waarin je input wordt gewaardeerd.

Interesse?
Stuur dan je cv en motivatiebrief naar recruitment@textmetrics.com. Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met Geertje van der Rijt.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Meer info?

Hallo, ik ben Geertje, recruiter bij Textmetrics.

06 46706088
recruitment@textmetrics.com

Sales Assistent

* Indicates a required field

  Opt-in by selecting opt-in you agree to having read and understood the privacy policy

  De gegevens die jij invult tijdens je sollicitatie worden in onze database opgeslagen voor een termijn van 1 jaar. Deze gegevens zullen door ons zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld worden en niet verstrekt worden aan derden. Door jouw sollicitatie te versturen ga je akkoord met het opslaan van jouw gegevens in onze database. Dit is in overeenstemming met AVG.