Stage: Officemanager met Marketing en Communicatie Ambities

Arnhem, the Netherlands

Op zoek naar een gave en leerzame meewerkstage waar je aan de slag gaat met Office Management en marketing- en communicatie activiteiten, Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Textmetrics is aan het groeien. Met de komst van meer collega’s is er behoefte aan een georganiseerd kantoor. Als stagiair Officemanager mag jij deze organisatie, op je gaan nemen. Je gaat onderzoeken waar je collega’s, onder andere op gebied van werkplek, schoonmaak en kantoorartikelen, behoefte aan hebben. Vervolgens geef je advies en voert de implementatie uit.
Daarnaast mag je bij marketingacties gaan ondersteunen in de uitvoer, denk bijvoorbeeld aan het meedenken over ludieke mailings, samenstellen van adressenlijsten, het nabellen van een e-mailcampagne of het voorbereiden van een beurs.
Ook kan je gevraagd worden om de directie te ondersteunen bij het maken van afspraken en uitwerken van gespreksverslagen.

Bekijk het filmpje om een beeld te krijgen hoe Textmetrics werkt: https://www.youtube.com/watch?v=jqdA4SpEbdw&feature=youtu.be

Bedrijfsomschrijving

Bij Textmetrics vinden we dat bedrijven in staat moeten zijn om hun schriftelijke communicatie op een globale schaal eenvoudig te kunnen controleren. Door gebruik te maken van de nieuwste A.I. + Big-Data analyse technologie hebben we een innovatieve applicatie ontwikkeld waarmee onze visie werkelijkheid is geworden. Tegenwoordig werken we verder aan het verbeteren van deze applicatie door samen te werken met enkele van ’s werelds meest innovatieve bedrijven.

Wat biedt Textmetrics?

Zo betrokken als we zijn in het bieden van oplossingen voor onze klanten, zoveel aandacht hebben we ook voor jouw ontwikkeling. We geven je de vrijheid om jouw persoonlijkheid in te zetten tijdens jouw stage.

 

  • Zo betrokken als we zijn in het bieden van oplossingen voor onze klanten, zoveel aandacht hebben we ook voor jouw ontwikkeling. We geven je de vrijheid om jouw persoonlijkheid in te zetten tijdens jouw stage.
  • Een prettig team van professionals die jou veel willen leren.
  • Goede begeleiding zowel inhoudelijk als op competentieniveau.
  • Een maandelijkse vergoeding van € 450,-.

Wat vragen wij?

  • Je volgt een MBO+/HBO opleiding: bijvoorbeeld in de richting van Officemanager, (directie)secretaresse, commerciële economie of marketing.
  • Grote mate van interesse als het gaat om innovatie.
  • Zeer goed in de zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
  • Doorzetter, analytisch sterk en innovatief.

Heb je een vraag over de stage of wil je met ons kennismaken? Neem dan contact op met Madelon Busse, corporate recruiter a.i. via madelon@textmetrics.com of 06-82 86 88 47.

Meer info?

Hallo, ik ben Madelon, recruiter bij Textmetrics.

0682868847
recruitment@textmetrics.com

Stage – Officemanager met Marketing en Communicatie Ambities

* Indicates a required field

De gegevens die jij invult tijdens je sollicitatie worden in onze database opgeslagen voor een termijn van 1 jaar. Deze gegevens zullen door ons zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld worden en niet verstrekt worden aan derden. Door jouw sollicitatie te versturen ga je akkoord met het opslaan van jouw gegevens in onze database. Dit is in overeenstemming met AVG.