Kan ik mijn bestaande webpagina’s importeren in Textmetrics?

Naast het optimaliseren van nieuwe content kun je met Textmetrics ook de kwaliteit van je bestaande webpagina’s controleren. Er zijn verschillende manieren om je content in Textmetrics te importeren. Bekijk het filmpje hieronder of lees verder voor de instructies.

Bekijk video

Webpagina’s importeren vanuit het Dashboard

Je kunt je content eenvoudig importeren vanuit het Dashboard. Voer boven aan het scherm de URL in van de pagina die je wilt optimaliseren, en klik op + Import.

Het is ook mogelijk om meerdere URL’s tegelijk te importeren. Klik op het pijltje naast de Import-knop en selecteer Bulk Import.

Een nieuwe pagina aanmaken

In het Dashboard of het Pagina-menu klik je op + Nieuwe pagina om een nieuwe pagina aan te maken. Selecteer Import & Export in het menu aan de rechterkant. Voer in het Import-tabblad de URL in van de webpagina die je wilt optimaliseren, en klik op Importeren.

Je kunt er ook voor kiezen om een tekstbestand te uploaden, in plaats van een URL. Selecteer Bestand uit het vervolgkeuzemenu en kies een bestand van je computer.

Meerdere documenten importeren

Als je meerdere bestanden wilt uploaden kun je het + icoontje gebruiken, boven aan de pagina. Er staan verschillende opties in dit lijstje. Klik op Importeer pagina om het onderstaande venster te openen. Kies een van je projecten om in te werken en klik op Choose Files om naar een tekstbestand te zoeken op je computer.

Goed om te weten:

• Met Bulk Import kun je maximaal 10 documenten of URL’s importeren
  • Bestandsformaten die ondersteund worden zijn Word, HTML, tekst en markdown