Marketing Stage bij Textmetrics

Arnhem, the Netherlands

Ben jij de creatieveling die wij zoeken? Als Marketing Stagiair(e) bij Textmetrics krijg je de mogelijkheid om al je creativiteit en ideeën los te laten in al onze merkuitingen. Dit doe je in samenwerking met onze marketingafdeling, van ‘howto’-video’s over onze software maken tot de nieuwsbrief opstellen.

Wat je gaat doen

Bij Textmetrics zijn we hard aan het groeien! We hebben net onze nieuwe website live en een compleet nieuw logo, klaar voor een frisse start waar we je hulp goed bij kunnen gebruiken! Flyers, presentaties, designs bedenken voor onze events bijvoorbeeld.. en al het andere wat je zelf nog maar kunt bedenken mag jij voor ons gaan bedenken en uitwerken.

Wat bieden wij
Zo betrokken als we zijn in het bieden van oplossingen voor onze klanten, zoveel aandacht hebben we ook voor je ontwikkeling. We geven je de vrijheid om je talenten in te zetten!

  • Je wordt onderdeel van een gedreven en innovatief team, die je graag alles leert over de Textmetrics solution.

  • Je bent alle dagen welkom bij ons op kantoor naast Arnhem Centraal maar je hebt ook de flexibiliteit om vanuit huis te werken. Dinsdagen en donderdagen zijn de vaste dagen voor het marketingteam om op kantoor te werken.

  • Veel ruimte voor creativiteit, kennisdeling, zelfstandigheid en eigen inbreng.

  • Een gezellige, informele werkomgeving in een ambitieus team.

  • Een stagevergoeding van 450 euro per maand.

Wie je bent

Je bent creatief, barst van de ideeën en drukt graag je eigen stempel op alles wat er in je handen terecht komt. Je schrikt niet van een drukkende deadline of meerdere taken die tegelijkertijd opgepakt moeten worden. Je spreekt Nederlands en goed Engels. Duits kunnen spreken en schrijven is een pré. 

Je volgt een hbo-opleiding dat te maken heeft met Marketing, Communicatie en/ of Design en (enige) ervaring met grafische ontwerp- en DTP-programma’s zoals Adobe InDesign, Photoshop en/of Illustrator is een must, maar geen vereiste.

Enthousiast?

Solliciteer dan via de sollicitatiebutton of via leontien@textmetrics.com. We kijken ernaar uit om je te leren kennen, tot snel!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Leontien via e-mail of telefoon: +31 6 34 116 630

Meer info?

Hi, ik ben Geertje van der Rijt, HR Adviseur bij Textmetrics.

+31 6 46 70 60 88

recruitment@textmetrics.com

Stage – Marketing bij Textmetrics

* Indicates a required field

    Opt-in by selecting opt-in you agree to having read and understood the privacy policy

    De gegevens die jij invult tijdens je sollicitatie worden in onze database opgeslagen voor een termijn van 1 jaar. Deze gegevens zullen door ons zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld worden en niet verstrekt worden aan derden. Door jouw sollicitatie te versturen ga je akkoord met het opslaan van jouw gegevens in onze database. Dit is in overeenstemming met AVG.