Stage – Marketing Design bij Textmetrics

Arnhem, the Netherlands

Ben jij die creatieveling die wij zoeken? Als Marketing en Design Stagiair(e) bij Textmetrics krijg je de mogelijkheid om al je creativiteit en ideeën los te laten in al onze merkuitingen. Dit doe je in samenwerking met onze marketingafdeling, van ‘howto’-video’s over ons platform maken tot de nieuwsbrief een make-over geven.

Wat je gaat doen

Bij Textmetrics zijn we hard aan het groeien. Zo zijn er de afgelopen tijd allerlei mooie ideeën en designs ontstaan, maar er is nog geen brandbook en vast design dat we gebruiken. Samen met jouw input maken we het brandbook compleet, je kunt dus echt je stempel drukken op alle merkuitingen van Textmetrics! Flyers, presentaties, designs voor onze events.. en al het andere wat je zelf nog maar kunt bedenken mag jij voor ons gaan bedenken en uitwerken.

Je creëert de content voor onze communicatiekanalen en social media-kanalen. Je mag meedenken met het verbeteren van onze website en voert deze door indien je hier ervaring mee hebt of wilt leren hoe dit werkt. Je werkt aan de nieuwsbrief die we 4x per jaar versturen en aan de uitingen rondom onze partnerships. 

Wat bieden wij

Zo betrokken als we zijn in het bieden van oplossingen voor onze klanten, zoveel aandacht hebben we ook voor jouw ontwikkeling. We geven je de vrijheid om jouw talenten in te zetten!

 

  • Je wordt onderdeel van een gedreven en innovatief team, dat je graag alles leert over de Textmetrics solution.

  • Je bent alle dagen welkom bij ons op kantoor naast Arnhem Centraal maar je hebt ook de flexibiliteit om vanuit huis te werken. Dinsdagen en donderdagen zijn de vaste dagen voor het marketingteam om op kantoor te werken.

  • Veel ruimte voor creativiteit, kennisdeling, zelfstandigheid en eigen inbreng.

  • Een gezellige, informele werkomgeving in een ambitieus team.

  • Een stagevergoeding van 450 euro per maand.

Wie je bent

Je bent creatief, barst van de ideeën en drukt graag je eigen stempel op alles wat er in je handen terecht komt. Je schrikt niet van een drukkende deadline of meerdere taken die tegelijkertijd opgepakt moeten worden. Je spreekt perfect Nederlands en goed Engels. Duits kunnen spreken en schrijven is een pré. 

Je volgt een hbo-opleiding dat te maken heeft met Marketing, Communicatie en/ of Design en (enige) ervaring met grafische ontwerp- en DTP-programma’s zoals Adobe InDesign, Photoshop en/of Illustrator is een must.

Enthousiast?

Solliciteer dan via de sollicitatiebutton of via leontien@textmetrics.com.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Leontien via e-mail of telefoon: +31 6 34 116 630

Meer info?

Hi, ik ben Leontien, Marketeer bij Textmetrics.

+31 6 34 116 630

leontien@textmetrics.com

Stage – Marketing Design bij Textmetrics

* Indicates a required field

    Opt-in by selecting opt-in you agree to having read and understood the privacy policy

    De gegevens die jij invult tijdens je sollicitatie worden in onze database opgeslagen voor een termijn van 1 jaar. Deze gegevens zullen door ons zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld worden en niet verstrekt worden aan derden. Door jouw sollicitatie te versturen ga je akkoord met het opslaan van jouw gegevens in onze database. Dit is in overeenstemming met AVG.