Stage/afstudeeropdracht – Machine Learning en NLP bij Textmetrics

Arnhem, the Netherlands

Op zoek naar een gave en leerzame onderzoekstage of afstudeeropdracht waarbij je bezig gaat zijn met Machine Learning en NLP? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Op het Textmetrics-platform willen we onze gebruikers de mogelijkheid geven om te controleren of een tekst een bepaalde leeftijdscategorie aanspreekt. En de schrijver helpen met suggesties op woordniveau om de tekst te laten aansluiten bij de gewenste leeftijdscategorie.

De opdracht

Je gaat onderzoek doen naar en een prototype maken van een leeftijds-classifier. Bekijk het filmpje om een beeld te krijgen van hoe Textmetrics werkt.

Bedrijfsomschrijving

Bij Textmetrics vinden we dat bedrijven in staat moeten zijn om hun schriftelijke communicatie op grote schaal eenvoudig te kunnen controleren. Door gebruik te maken van de nieuwste A.I. + Big-Data analysetechnologie hebben we een innovatieve applicatie ontwikkeld waarmee onze visie werkelijkheid is geworden. Tegenwoordig werken we verder aan het verbeteren van deze applicatie door samen te werken met enkele van ’s werelds meest innovatieve bedrijven.

Wat biedt Textmetrics?

Zo betrokken als we zijn in het bieden van oplossingen voor onze klanten, zoveel aandacht hebben we ook voor jouw ontwikkeling. We geven je de vrijheid om jouw persoonlijkheid in te zetten tijdens jouw onderzoekstage.

  • Een goed bereikbare werkplek in het centrum van Arnhem. (2 min loopafstand van Arnhem Centraal).
  • Een prettig team van professionals die jou veel willen leren.
  • Goede begeleiding, zowel inhoudelijk als op competentieniveau.
  • Een maandelijkse vergoeding van € 450,-.

Wat vragen wij?

  • In de laatste fase van je opleiding; HBO/WO kunstmatige intelligentie/machine learning of Nederlandse taal.
  • Kennis van NLP en machine learning is een sterke pré
  • Affiniteit met software/computertechniek en talen.
  • Doorzetter, analytisch sterk en innovatief.
Hoe verder?

Heb je een vraag over de opdracht of wil je met ons kennismaken? Neem dan contact op met Madelon Busse, Corporate Recruiter a.i. via madelon@textmetrics.com of 06 82 86 88 47. Vergeet niet je CV, of een link naar je Linkedin pagina mee te sturen.

Meer info?

Hallo, ik ben Madelon, recruiter bij Textmetrics.

0682868847
recruitment@textmetrics.com

Stage/afstudeeropdracht – Machine Learning en NLP bij Textmetrics

* Indicates a required field

De gegevens die jij invult tijdens je sollicitatie worden in onze database opgeslagen voor een termijn van 1 jaar. Deze gegevens zullen door ons zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld worden en niet verstrekt worden aan derden. Door jouw sollicitatie te versturen ga je akkoord met het opslaan van jouw gegevens in onze database. Dit is in overeenstemming met AVG.