Stage/afstudeeropdracht – AI, machine Learning en NLP bij Textmetrics

Arnhem, the Netherlands

Op zoek naar een gave en leerzame onderzoekstage of afstudeeropdracht waarbij je bezig gaat zijn met AI, machine Learning en NLP? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Het Textmetrics platform helpt organisaties bij het analyseren en verbeteren van al hun geschreven content. Hier is uiteraard een hoop taaltechnologie voor nodig. We zijn continu bezig met het uitbreiden en verbeteren van onze analyses. Hiervoor doen we natuurlijk veel onderzoek. En daar kun jij een rol in spelen! 

De opdracht

We hebben altijd diverse onderwerpen in onderzoek en implementatie. Graag kijken we samen met jou wat het beste past bij jouw interesse en kennis en formuleren we samen een passende opdracht. Voorbeelden zijn het ontwikkelen van een leeftijdsclassifier, checken op discriminatie op b.v. afkomst, onderzoek naar nieuwe technieken voor keyword / keyphrase extraction, automatische content generatie, etc. Bekijk het filmpje om een beeld te krijgen van hoe Textmetrics werkt.

Bedrijfsomschrijving

Bij Textmetrics vinden we dat bedrijven in staat moeten zijn om hun schriftelijke communicatie op grote schaal eenvoudig te kunnen controleren. Door gebruik te maken van de nieuwste A.I. + Big-Data analysetechnologie hebben we een innovatieve applicatie ontwikkeld waarmee onze visie werkelijkheid is geworden. Tegenwoordig werken we verder aan het verbeteren van deze applicatie door samen te werken met enkele van ’s werelds meest innovatieve bedrijven.

Wat biedt Textmetrics?

Zo betrokken als we zijn in het bieden van oplossingen voor onze klanten, zoveel aandacht hebben we ook voor jouw ontwikkeling. We geven je de vrijheid om jouw persoonlijkheid in te zetten tijdens jouw onderzoekstage.

  • Een goed bereikbare werkplek in het centrum van Arnhem. (2 min loopafstand van Arnhem Centraal).
  • Een prettig team van professionals die jou veel willen leren.
  • Goede begeleiding, zowel inhoudelijk als op competentieniveau.
  • Een maandelijkse vergoeding van € 450,-.

Wat vragen wij?

  • In de laatste fase van je opleiding; HBO/WO kunstmatige intelligentie/machine learning of Nederlandse taal.
  • Kennis van NLP en machine learning is een sterke pré
  • Affiniteit met software/computertechniek en talen.
  • Doorzetter, analytisch sterk en innovatief.

Hoe verder?

Heb je een vraag over de opdracht of wil je met ons kennismaken? Neem dan contact op met Alke, Corporate Recruiter a.i. via recruitment@textmetrics.com of 06 225 579 95 Vergeet niet je CV, of een link naar je Linkedin pagina mee te sturen.

Meer info?

Hallo, ik ben Alke, recruiter bij Textmetrics.

0622557995

recruitment@textmetrics.com

Stage/afstudeeropdracht – AI, machine Learning en NLP bij Textmetrics

* Indicates a required field

    De gegevens die jij invult tijdens je sollicitatie worden in onze database opgeslagen voor een termijn van 1 jaar. Deze gegevens zullen door ons zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld worden en niet verstrekt worden aan derden. Door jouw sollicitatie te versturen ga je akkoord met het opslaan van jouw gegevens in onze database. Dit is in overeenstemming met AVG.